Senaste inläggen
- Tisdag,... fotografering, MClektion och tåååårta
- En tur på stora staden
- MC
- Titta på klockan, den är rätt sent?!?!?!?
- Det är ett helt år sen sist!!!!!
- Lite motivation för min del framöver...
- För guds skull.... men jag tror inte på det.!
- Det var denhär dagen det...
- Yeyyyy nu funkar allt.. plus en afterwork
- Grattis på mig...
- Fan vilken dag!
- Nya grippers!!!
- Snart nalkas det "lightweight-baby"
- Vi åkte utomlands och käka middag
- Mat är underskattat alltså...
- Nu är jag nöjd... gitarr, ljud och träning.
- jag tror jag fortfarande är full sen igår...
- Jaha.... Tips på hur man blåser 53´000 ?
- Ensamhet ?
- Hm, ovanligt ögonblick...
- Slutlöningsdags...
- Das weekend...
- En jämnförelse, då och nu.
- Gehhh.... fritid?
- Undra hur folk funderar..
- Skål förästen...
- Trött i kroppen och huvudet
- Jodå, man har ju inte glömt att man är VD numera...
- ny bloggdesign...
- Och nu har man landat i sverige igen....
Arkiv
- Maj 2010
- September 2009
- Maj 2009
- April 2009
- Mars 2009
- Februari 2009
- Januari 2009
- December 2008
- Oktober 2008
- September 2008
- Augusti 2008
- Juli 2008
- Juni 2008
- Maj 2008
- April 2008
- Mars 2008
- Februari 2008
- Januari 2008
- December 2007
- November 2007
- Oktober 2007
- September 2007
Länkar
cooking for the whole slant
Har insett att jag snöat in lite i min matlagning så jag ville prova nått nytt för omväxlingds skull, kryddjärpar stog på schemat, home made!
Letade lite recept och skit på nätet och hittade nått som jag modifierade om till min smak... vart så gott så jag må dela med mig av de =)
Salta färsen och blanda det med ovansatående gegga
Finkapa äpplet och blanda ihop det tillsammans med resten av alla tillbehör, krydda efter behag... men rikligt med pepparmix enligt min skola iaf.
Gör snyggt formade köttklumpar av det och tukta på relativt vettig värme och käka när du anser att dom är klar...
Letade lite recept och skit på nätet och hittade nått som jag modifierade om till min smak... vart så gott så jag må dela med mig av de =)
- 1kg nötfärs
- 1dl ströbröd
- 1.5dl vatten
- 1 äpple
- 2 ägg
- 1.5dl heinz chilisås
- 1.5dl matgrädde
- pepparmix
- rosmarin
- ingefära
- salt
Salta färsen och blanda det med ovansatående gegga
Finkapa äpplet och blanda ihop det tillsammans med resten av alla tillbehör, krydda efter behag... men rikligt med pepparmix enligt min skola iaf.
Gör snyggt formade köttklumpar av det och tukta på relativt vettig värme och käka när du anser att dom är klar...
2008-03-06, 13:31:102 Kommentarer
Kommentarer
denise
hemmafrun anders :)
2008-03-06, 13:34:38
Micke
Vafan e de där gröna??
2008-03-07, 12:56:41